Rainbow Systems

Sertifikaattisivun tausta

Sertifikaatit

Rainbow on ainoana puhdistusjärjestelmänä saanut puolueettoman kansainvälisen AHAM ilmanpuhdistus ja Astma- ja Allergiaystävällinen sertifikaatit.

Itsenäiset laboratoriokokeet todistavat että Rainbow puhdistusjärjestelmä voittaa kilpailun suodatustehokkuudesta. Yhdistämällä sen veteen pohjautuvan erotusteknologian, harjattoman moottorin ja hepa suodattimen, Rainbow pyydystää 99,997% tyypillisestä kotitalousliasta, ja luo merkittävästi paremman sisäilman laadun.

Sertifioitu Astma- ja Allergiaystävällinen

Certified Asthma & Allergy Friendly

Amerikan allergia ja astmaliitto on sertifioinut Rainbown astma ja allergia ystävälliseksi (aafa.org/certified). Faktat:
– Rainbow poistaa allergeenit matoista.
– Poistetut allergeenit pysyvät vesisäiliössä, eivätkä säiliötä tyhjennettäessä pääse takaisin ilmaan.
– Rainbow on näin terveyttä edistävä laite.

Kansainvälinen AHAM- ilmanpuhdistus sertifikaatti

AHAM Verifide

– AHAM on sertifioinut Rainbown todistettavasti ilmanpuhdistajaksi, joka vähentää epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat huonon sisäilman laadun. Rainbow puhdistusjärjestelmä yhdistää ilmanpuhdistuksessa hydro- ja aerodynamiikan, veden ja ilman liikkeen. Tämä tekee Rainbowsta lyömättömän ja takaa pikaisen hiukkasten keruun ja nopean hajujen poiston sekä ilmankostutuksen

The Carpet and Rug institute -sertifikaatti

The Carpet and Rug Institute Seal of Approval

– Rainbow on saavuttanut mattoteollisuuden vaatimukset kaikilla kolmella alueella: lian poistamisessa, pölyn hallinnassa ja maton ulkonäön parantamisessa. Se nostaa lian ja pölyn nukan juuresta asti vahingoittamatta mattoa, ja tekee siitä kuin uuden.

Tämä suorituskyky tekee Rainbowsta ihanteellisen ilmanpuhdistajan sekä kotikäyttöön että toimistoihin, vastaanottotiloihin tai muihin yleisiin tiloihin. Laitetta on helppo käyttää ja se on todella hiljainen.

Puhdas ilma helpottaa.